2013 South Wales - Stonehenge

Monday, September 2, 2013 - 12:00

Op vrijdagochtend 20 september gaat het met de boot vanuit Duinkerke richting Dover.  Vanuit Dover gaat het dan 160 miles naar South Wales vooral gekend voor een mysterieus monument van 2000 jaar oud gekend als Stonehenge.

Het roadbook start direct in een prachtig zuid Engels dorp met leuke huisjes en een typisch lokaal Engels restaurant uitgebaat door ...... Indiers. Wink Kort na de maaltijd beginnen de eerste kleinere wegen die we direct mogen bijsnoeien wegens toegegroeid.  Zorg dus zeker voor een degelijke boomzaag.  Enkele snoeiacties en vooral veel krassen verder, verandert het landschap in vergezichten op glooiende heuvels.  We ronden de dag af en zoeken een leuk hotelletje op.

De volgende dag gaat het richting Stonehenge en het militaire domein rond Stonehenge.  Hier komen we enkele leukere stukken tegen waar iets meer techniek wordt gevraagd en het sleeplint moet worden uitgehaald. 
Stonehenge zelf wordt onze middagpauze waar we tussen de hippies soep opwarmen.  Nadien gaat het verder in het tankterrein tot we 's avonds een camping opzoeken.

De laatste dag ronden we af met de rest van het roadbook en dan mogen we ons haasten om de boot op tijd te halen. Leuke trip en leuk gezelschap.  Groeten aan Mario, Luc en Carine.  Klik hier of op foto voor extra foto's.

Henk & Christel